diumenge, 11 de febrer del 2018

Per equips. Ronda IV


Quarta ronda, avui ens hem desplaçat a Llinars de Vallès, segon i últim desplaçament d'aquest campionat. Aquest any el sorteig ha estat benigne amb nosaltres, a diferència de l'any passat que vam tenir que viatjar a Manresa, Tàrrega, Olot i Andorra.

Foto: Viquipèdia

Llinars del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Oriental situat a la part alta de la vall del riu Mogent, al fons de la Depressió Pre-litoral, al vessant nord de la Serralada Litoral, on hi ha el Turó dels Castellans (378 m), el turó del Puigpedròs (371 m), el Turó del Vent (387 m) i el turó de la Pera.

El municipi s'estén vers el nord fins a la plana vallesana que mor als contraforts del Montseny. Té una forma allargada des de l'antiga parròquia de Sant Joan de Sanata a l'extrem NE fins a la de Sant Esteve del Coll, al SW. El centre del terme és la vall del riu Mogent. Aquest riu és un afluent del Congost, el qual s'ajunta amb el Ripoll formant el riu Besòs. El terme té una extensió de 27,5 km2, una altitud de 182 metres i, segons dades de l’Ajuntament té una població de 7949 habitants (2017).


Però anem al matx. Hem sortit de Barcelona amb fred, aquesta setmana ha fet molt de fred a Catalunya i avui també, però amb un bon sol que feia que la temperatura no fos tan feixuga. Les carreteres estaven força bé i hem arribat a Llinars del Vallès sense incidències.

El Llinars ens ha presentat una alineació per sota de l'esperat, amb gent força jove, però no per això ha estat un matx fàcil, tot el contrari, ha estat força complicat. Afortunadament hem aconseguit la victòria, això si, per la mínima, i podem estar satisfets.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Us passo unes fotos del matx:







Després del matx, com sempre que juguem fora de Barcelona, ens hem anat a dinar i també com sempre ho hem passat força bé.








A destacar que avui han guanyat tots els equips del Sant Martí, això no passa gaire sovint, amb la qual cosa podem estar més que satisfets.

Salut i escacs,

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Roger:Moltes felicitats per aquesta segona victoria que us acosta al primer objectiu de qualsevol temporada.Mantenir la categoria.Després ja es parlarà d'altres objectius si son posibles.Felicitats també per la teva descripció geogràfica habitual del lloc que visiteu i felicitats també per haver aconseguyit que sigui visible també la efigie del "fotograf oficial" del Sant Martí.Fins la setmana entrant company!!!!!Fred

Unknown ha dit...

Perdona Roger Com que era la meva filla que estava utilitzant l'ordinador ha sortit com a portantveu del comentari.Aquests dies estic una mica rejovenit pero no tant!!!!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Així que la Laia resulta que és el Frederic, tan si val, les he vist de més grosses!!

Bé, ara seriosament. Moltes gràcies per les teves paraules, Frederic; com ben dius l'objectiu primer sempre és aconseguir els punts per a no baixar. Fins que això no està aconseguit, sempre hi ha el perill de tenir un dia “tonto” que et posa en perill.

Vosaltres encara no heu puntuat, però també és cert que heu jugat amb els tres primers i el Reus que també és un bon equip. Ara teniu per davant una sèrie de finals i pràcticament les teniu que guanyar totes, però el Congrés de més difícils s'ha sortit. En fi, menys a la jornada 8, us desitjo que ho guanyeu tot.

Molta sort, amic,