dijous, 17 de juliol del 2014

XVI Obert Internacional Sant Martí


Ahir, 16 de juliol, em vaig passar pel torneig que cada any organitza el Club d’Escacs Sant Martí. Per qüestions personals, aquest any no puc fer el “pipa” en aquest torneig com a estat costum en els últims anys, però he fet un esforç per passar-me un dia per a poder saludar als companys i treure algunes fotos per poder fer el meu habitual article.

L'organització, com sempre, d’alta qualitat; la gent del Sant Martí són organitzadors experts. La il·luminació i la temperatura molt bona a la sala principal, a la sala “B”, no tant bé la temperatura però molt millor que l’any passat. En general jo donaria una molt bona nota a aquest torneig.






Al Grup A hi ha un gran nivell, amb 13 GM, 23 MI,17MF, 1 WGM, 1 WMI i 1WMF.
Podeu consultar els resultats i la classificació del Grup A en aquest enllaç.










El  Grup B compta amb jugadors amb un Elo català inferior a 2100.
Podeu consultar els resultats i la classificació del Grup B en aquest enllaç.








He passat una bona estona gaudint dels escacs i saludant als amics. Especialment he gaudit de la partida del meu bon amic Frederic Andreu, que en el més autèntic estil “robatori” a guanyat una partida que tenia francament perduda.


Però, no sé per què de la meva estranyesa, si ja sé des de fa molt temps que el Frederic és un autèntic especialista en els “robatoris”.

Salut i escacs,

4 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Comparteixo amb tu la impresiò sobre l'Obert del Sant Marti no obstant hi ha un article d'en Jordi Marchador a Ajedrez ND sobre els oberts en general on penso exposar el meu parer sobre aquesta questiò enllaçada amb el debat de la minvada de participaciò que es debat al forum de lliga catalana d'escacs(Facebook)que ho achaquen a la separaciò de llicencies.En quan a als meus" robatoris" no era conscient d'això però desprès de l'àtracament d'ahir a l'amic Salazar tinc que pensar que deus tenir raò.Tor vè d'una partida que vaig jugar fà molts anys amb el mestre Mora del Terrassa òn vaig quedar molt bè d'obertura però entusiasmat vaig anar avançant els peons i ell em va castigar molt bè"tamaña osadia".Però clar una cosa es una"posiciòn restringida pero sòlida" i una altre molt diferent les meves partides d'aquest torneig amb Febrero i Salazar dignes de figurar per la meva part en el millor llibre no publicat mai ("Deformator" como no jugar al ajedrez.Fins a la propera company!!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Disculpa que no t’hagi contestat abans, però torno a tenir problemes amb el meu ordinador i no tinc més remei de fer-ho des d’un altre.

Sobre els debats que menciones, no els he seguit, però no em dona la impressió que la qüestió de les llicencies hagi tingut una gran repercussió en les inscripcions al Circuit.

El debat que proposa el Jordi Marchador a Ajedrez ND, em sembla interessant, però si no entra més gen i diu la seva, no hi ha debat.

La teva participació al torneig del Sant Martí, sense ser dolenta, a estat força discreta; bé, a vegades les coses surten i en canvi altres vegades no; segur que al proper campionat les coses et sortiran millor.

Salutacions, Deformator,

Unknown ha dit...

Totes les fotos del torneig aquí: Fotos XVI Obert Sant Martí

Roger Salvo ha dit...

Gràcies, Pau,