diumenge, 16 de març del 2014

Campionat de Catalunya per equips 2014. 8a ronda


Vuitena ronda i enfrontament amb el Comtal, club històric fundat a l’any 1923. El Comtal té la seva seu a la Plaça del Sortidor, al barri barceloní de Poble Sec.

El barri del Poble Sec, com tants altres barris barcelonins (Gràcia, Sants, Poble Nou, Sant Andreu, Horta, el Guinardó, el Clot, etc.) té una personalitat pròpia. Aquesta identitat, feta per la seva gent i la seva història, els dona un encant molt particular.

Per arribar al local de joc he agafat la línia 2 del metro i he baixat a l’estació “ Paral·lel” al sortir al carrer, no m’he pogut estar de fer una foto a la façana del nou “Molino”, no té el ganxo de l’antic “Molino”, però està bé que hagi tornat a funcionar.



El matx ha estat competit, molt més del què reflexa el marcador final, 7,5 a 2,5 al nostre favor.

Si voleu consultar els resultats dels encontres d’aquest matx, els trobareu en aquest enllaç.

Si voleu consultar els resultats dels encontres d’aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.






Tan sols queda una ronda de la competició regular i les coses encara estan per decidir.

Per la part baixa de la classificació encara no hi ha cap equip que hagi baixat matemàticament. Avui el Tàrrega a guanyat al Sant Andreu “B” i és posa amb 1'5 punts, el Sant Andreu “B” té 1 punt i el Comtal 0’5 punt.

A l’última ronda s’enfronten el Tàrrega i el Comtal, en un matx més que dramàtic, i el Sant Andreu “B” s’enfronta amb el Sant Boi. Dos d’aquests tres equips baixaran.

A la part alta de la classificació si que hi ha una qüestió definida, els que seran els dos primers classificats. El Mollet té 7’5 punts i nosaltres, el Sant Martí, tenim 7 punts; es dona la circumstancia que el tercer classificat  ja no ens pot igualar.

Però, a més, i per donar més transcendència a aquesta última ronda, el Mollet i el Sant Martí ens tenim que enfrontar. Un matx que és una autèntica final, realment apassionant, digne de ser jugat. El Mollet té al seu favor (apart d’un molt fort equip) que l’empat els beneficia; nosaltres afrontem l’encontre amb una gran il·lusió, conscients que la tasca és força difícil però amb la confiança que ho podem aconseguir.

Estem orgullosos del campionat que hem fet, sigui quin sigui el resultat del proper diumenge, i això ningú ens ho pot treure.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Abans que res felicitar al Sant Marti pel seu excelent campionat pasi el que pasi.No obstant permetem insistir en que el fet que el Mollet tingui la x a favor es un mal negoci per a ells ja que vosaltres teniu molt clar el que heu de fer i ells no tant per tant insisteixo encara que nomes sigui pel fet que tinc molts mes amics al Sant Marti l'equip que tingui els nervis mes templats s'wndurà el gat a l'aigua ja que es imposible que es produeixin 10 taules tot i ser un matx molt parell.Molts anims i endevant Fred

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

Moltes gràcies per les felicitacions. Les teves teories sobre les possibles avantatges psicològiques que tenim pel desavantatge de tenir mig punt menys a la classificació, no m'acaben de convèncer. En realitat t'estàs fent un “forofo” del Sant Martí en aquest campionat (suposo que per la teva amistat amb mi) i “els arbres no et deixen veure el bosc”.

El matx que tenim diumenge és força complexa, i no som els favorits; això no vol dir que no puguem guanyar, però de tenir avantatge, res de res.

Salutacions,