dilluns, 13 de maig del 2013

Campionat de Catalunya de Veterans 2013


Del 4 fins el 12 de maig s'ha jugat al municipi de Santa Susanna el Campionat de Catalunya de Veterans 2013.

Santa Susanna és un municipi de la comarca del Maresme amb una població de 3.317 habitants. Se situa arran la costa, entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar. Al nord, també limita amb els termes de Tordera i de Palafolls.

Municipi amb un sistema econòmic basat en el turisme, compta amb una zona hotelera i turística de qualitat propera a la costa.

El campionat s'ha fet a les instal•lacions de l'Hotel Indalo Park i ha comptat amb una amplia representació dels millors jugadors veterans de Catalunya. Podeu consultar el rànquing inicial clicant aquest enllaç.




El campió ha estat el Lluís Coll del Catalonia de Manresa amb 7,5 punts de 9 possibles, l'han acompanyat al pòdium el Guillem Buxade de la Lira Vendrellenca amb 7 punts com a segon i el Fermín Tejero del Congrés amb 6,5 punts com a tercer.




Podeu consultar la classificació final clicant aquest enllaç.

Especialment gratificant a estat per a mi la classificació del Fermín Tejero, company de club. Ja que, després d'un no gaire afortunat Campionat de Catalunya per equips, sembla que el Fermín torna a recuperar la seva millor forma.

També han jugat aquest campionat dos jugador més del Congrés, el Joan Josep Tort, que ha fet 3,5 punts i el inesgotable Rafael Ylla que ha fet 3 punts.

Sembla que els últims anys, els veterans estan abonats a Santa Susanna. Segurament que tot està molt bé i que la "qualitat preu" deu ser molt adequada i més en aquests temps que corrent. Però com deia aquell..."en la variació està el gust".

Salut i escacs,