diumenge, 24 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 6a ronda.

Sis rondes i sis derrotes. Porto més de quaranta anys jugant als escacs federats i mai havia arribat a la setena ronda d'un per equips amb cero punts, sempre hi ha una primera vegada, diuen, però és realment frustrant trobar-se en aquesta situació.

Del matx poc put dir, ja que he tingut una partida molt llarga, 78 jugades, de les quals 48 amb greus problemes de temps; però el resultat ho deixa molt clar, el Cerdanyola del Vallès B ens ha superat clarament. Cal dir també que aquest equip ha presentat una alineació en la qual els quatre primers taulers i el sisè eren jugadors molt, molt, joves (veure fotos). Aquest és el gran i únic secret pels equips no professionals, treballar la "pedrera". Felicitacions al Cerdanyola del Vallès, perquè el seu treball ja comença a donar resultats.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.







L'equip B, amb alguna baixa, ha perdut amb el Tres Peons C per 7 a 3. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.









 L'equip C ha guanyat al Tres Peons H per 3,5 a 2,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

L'equip D ha guanyat per 3 a 1 a l'Ateneu Colon H, curiós matx en el qual tan sols s'ha jugat una partida. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

L'equip E ha perdut amb el Tres Peons I per 3 a 1. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

L'equip F ha perdut amb el Cadena B per 2,5 a 1,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, els trobareu en aquest enllaç.

El proper diumenge una altre final a Tàrrega. Les oportunitats cada vegada són més efímeres, però la nostra obligació es seguir lluitant.

Salut i escacs,