diumenge, 17 de febrer del 2013

Campionat de Catalunya per equips 2013. 5a ronda.


Viatge a Reus, matx competit i nova derrota. Quan ha acabat la meva partida he preguntat com anàvem, m'han dit que guanyàvem quatre a dos, que de les partides que encara estaven en joc una estava perduda i que  les altres tres estaven igualades, però que podia passar de tot. El que ha passat és que hem fet mig punt dels tres possibles i hem perdut per la mínima.  Aquesta vegada hem estat a prop d'aconseguir alguna cosa, però no, aquest any no tenim gaire sort i avui tampoc ha pogut ser.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.



 

 Desprès de l'encontre hem anat al restaurant Florida, al centre de la ciutat, al costat de l'Ajuntament. Bon restaurant, no és la primera vegada que anem i puc assegurar que es menja estupendament.





 Important victòria de l'equip B, que s'ha imposat al Prat per un ajustat 5,5 a 4,5. Podeu seguir la crònica que l'Héctor Hernández ha fet al seu blog. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

L'equip C ha perdut amb l'Ateneu Colon C per 5 a 1. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

L'equip D ha perdut amb el Sant Martí H per 2,5 a 1,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

L'equip E ha guanyat al Sant Martí G per 2,5 a 1,5. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

L'equip F ha empatat amb l'Espiga D. Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, podeu clicar aquest enllaç.

El proper diumenge serà per a nosaltres una final, en realitat tots el següents encontres seran finals.

Salut i escacs,

1 comentari:

Fred ha dit...

Anims Toger'''
No et facis mes pressió.El diumenge es una final si però una de les quatre finals.Juga i disfruta'' Pensa que el teu compromís i bon joc fará possible la permanencia.Una avraçada Frederic