dissabte, 10 de novembre del 2012

4a prova ràpides del Congrés. Resultats i Classificació

Quarta prova del Circuit de ràpides del Club d'Escacs Congrés. Aquesta vegada la participació ha estat de 26 jugadors, no ens podem queixar. A més he de dir que hem comptat amb la presencia del Carlos Oliver i el Xavier Sagues, jugadors del nostre primer equip. He de dir que ha estat una satisfacció per a mi tornar a veure aquests dos amics després d'uns quans mesos.
Vull destacar també, que qualsevol esdeveniment, es fa possible gràcies a les persones que porten els temes organitzatius i de logística. A la foto de la dreta teniu uns dels principals "culpables" en el nostre cas.


 El podi ha estat format pels següents jugadors:

  1. Norberto Moreno del Sant Martí, 8 punts.
  2. Jaume Viñals del Congrés, 6,5 punts.
  3. Francisco Javier Ramón de La Colmena, 6 punts.

Aquesta vegada el "Beto" no ha donat opció, 8 de 8, la seva victòria ha estat incontestable, felicitacions.

La classificació final ha estat la següent:



Us passo algunes fotos:

 
 
 
 
 

 
 
 
 


La classificació general del Circuit, ha quedat de la següent manera:
 

La dinàmica del que és el nostre circuit és pot resumir en aquestes dues fotos, abans i durant la partida.





 La Cristina és l'autora de les fotos d'aquests article, bones fotos. Però el seu fort són els fantàstics "bocates" que tots podem gaudir poc abans que comenci el torneig.



 El mes de desembre farem la 5a i 6a prova, us esperem.

Salut i escacs,

1 comentari:

Fred ha dit...

Amic Roger:
Com de costum les teves paraules fan que el nostre torneig encara sigui millor que el que sembla pero en la foto dels organitzadors manca la teva presencia que tan has fet per l'exit del torneig primer per la teva tossuderia en que es tenia que fer si o si i despres amb la teva enorme publicitat que has fet desde el teu blog per tot aixo encara que ets molt modest i t'agrada treballar en l'ombra crec que es de justicia resaltar el teu treball.GRACIES AMIC