dilluns, 31 d’octubre del 2011

Ille-sur-Têt



Ille-sur-Têt és un municipi de la Catalunya Nord, ubicat a 25 Km de Perpinyà i 211Km de Barcelona. Amb poc més de 5.000 habitants, té un entorn molt bonic com la majoria dels pobles pirinencs.

Però per què parlo d'un municipi de la Catalunya Nord, territori actualment francès, en aquest bloc dedicat als escac? La resposta és senzilla, perquè en aquest pont de quatre dies s'està jugant en aquesta localitat un torneig d'escacs i a més, i aquesta és la noticia, compta amb la participació de quatre jugadors del Club d'Escacs Congrés.

L'Héctor Hernández, els germans Javier i Marco Antonio González i l'Emili López són els intrèpids congressistes protagonistes d'aquesta notícia.

En realitat m'he assabentat d'aquest fets gràcies a què l'Hèctor ho ha penjat al seu bloc des del mateix lloc on estan jugant.

Si voleu entrar al bloc de l'Héctor Hernández, podeu clicar aquest enllaç.

Però on està exactament el municipi de l'Ille-sur-Têt?




Us passo també algunes imatges d'aquesta població i el seu entorn:


Al fonts el Canigó


Les Orgues


 I parlant del torneig, també us passo l'enllaç del torneig i algunes imatges:




En segon pla l'Héctor






 Camping municipal Le Colomer, on els nostres herois tenen el seu quarter general

Podem dir que aquests tipus d'activitats són realment molt positives. Ens ensenyen que algunes persones per sobre del seu amor als escacs demostren que són grans amics, els millors ingredients per fer club.

Salut i escacs,