dilluns, 31 de gener del 2011

Primera ronda


Primera ronda del per equips i primera derrota. Bé, ja és habitual que el nostre equip comenci el campionat patint, tots els anys ens passa igual, la inactivitat ens passa factura. Però aquesta derrota ha estat dolorosa, era un rival directe i a més tenim la sensació que podia haver anat d'una altra manera. Jo tenia una posició suficientment superior per haver guanyat i he perdut i el Llopis tenia una posició clarament guanyadora i ha fet taules. Amb això hauríem guanyat, però estic parlant d'una altra "pel·lícula", sense errors no existirien els escacs i tan sols ens queda felicitar el Comtal.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup cliqueu aquí.

L'equip B a fet els deures, tenia un encontre importantíssim amb l'Ateneu Colon B i ha guanyat per 6 a 4. Fonamental aquest punt per poder aspirar a la salvació.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup cliqueu aquí.

L'equip C ha empatat amb l'equip B del Sant Adrià, meritori empat ja que ha tingut una baixa d'última hora.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup cliqueu aquí.

L'equip D ha sucumbit amb l'Ateneu Colon C per 7 a 1. Tan sols dir que contra un equip que els superava en 200 punts d'Elo a quasi tots els taulells i jugant amb dues vancants, el punt que s'ha fet sembla meritori.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup cliqueu aquí.

A la primera ronda és prematur fer cap anàlisi general dels nostres equips, però hi ha una cosa que ja "pinta" malament. Si a la primera ronda l'equip C juga amb un jugador menys i l'equip D amb dos, o és un problema passatger o tenim un problema gros. Espero que sigui el primer cas.

Salut i escacs,

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ànims! El nostre B també es va estrenar amb derrota. No passa res, cal ser optimista en aquesta vida.

Roger Salvo ha dit...

Hola Joan,

Gràcies pels ànims, el per equips, pels equips que els seus jugadors no juguen gaire, és com un meló, fins que no l’obres no saps com està. Un equip pot jugar amb els mateixos jugadors anys i anys però els resultats no sempre són similars. Parlant de meló, el proper diumenge juguem amb el Montmeló i aquesta serà, molt probablement, una prova bastant definitiva de com està el nostre meló.

Una llàstima que no poguéssiu empatar amb la Lira, vau estar a punt, de totes maneres us veig bastant bé. Us desitjo molta sort, que mantingueu la categoria i sobretot que no ens tinguem que trobar el proper per equips.

Salutacions,

Los "MON" ha dit...

Buenas Roger, buceando en google encontré por casualidad este enlace que desconozco si teníais controlado, pero como habla de vuestro club en el año 1977, creo que es un recuerdo para guardar. Aquí te dejo el enlace:
http://laretinadelsabio.blogspot.com/2010/01/el-club-ajedrez-congreso-de-barcelona.html

Roger Salvo ha dit...

Hola Pablo,

No me había dado cuenta de este mensaje, si no me lo recuerdas en tu blog es posible que se me hubiera pasado. Es un blog de José Manuel Torres, ex jugador del Congrés, gran fotógrafo y mejor persona. No sé porqué le da por hablar ahora del Congrés de 1977, supongo que le trae buenos recuerdos. No conocía este blog, te agradezco que me lo hallas pasado.

Saludos,

Los "MON" ha dit...

Supongo que tendria esos datos y quiso hacerlos publicos. Me parecio un aporte histórico que debiais tener si no era el caso.

José Manuel Torres ha dit...

El texto sobre el club A Congreso den 1977 fue un trabajo de campo para una asignatura de Antropología en la Universidad. Creo que refleja como era el club por aquellos tiempos, En ajedrez ahora ando metido en proyectos de ajedrez gigante y ajedrez de jardín. JM Torres