diumenge, 28 de febrer del 2010

Sisena ronda


Per fi, per fi hem guanyat. Hem guanyat per 7 a 3 el Cerdanyola Mataró, una autèntica final ja que qui perdia deia adéu a la categoria. El matx ha començat bé, a ells no se'ls ha presentat un jugador i poc després ha guanyat el Jordan i ha fet taules en José, 2,5 a 0,5. Del que ha passat a partir d'aquest moment no ho put narrar amb precisió, ja que m'he complicat una partida que tenia força bé i no he pogut estar pel que passava pel meu voltant. Tan sols dir que quan estava intentant rematar la feina en el meu "ping pong" habitual, he sentit el nostre delegat que hem deia, tranquil que ja hem guanyat el matx. Fantàstic, tots molt contens, però encara ens queden tres finals més.

Després sis "traïdors" s'han tornat a Barcelona a dinar a casa seva. Els "quatre fantàstics del Congrés" ens hem quedat a dinar a Mataró. Hem dinat a un restaurant del port. L'anècdota ha estat que el Manuel Llopis s'ha entestat en anar a peu, total mitja hora de baixada fins el port i mitja hora de pujada, després de dinar, fins els cotxes. Però tot plegat ens ho hem passat força bé.



Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.


L'equip B ha aconseguit una victòria fantàstica a Calldetenes, aquest punt permet somiar amb la permanència. Destacar esl bons resultats als taulells de dalt i per contra els mals resultats als últims taulells.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Contundent victòria de l'equip C per 6,5 a 1,5 sobre l'Ateneu Barcelonès B, sense cap derrota.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D ha perdut per 5 a 3 amb el Sant Andreu D, digna derrota si tenim en compte el superior Elo dels seus contrincants.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip E ha guanyat per 4 a 0 a l'Ateneu Barcelonès C

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Mal resultat per a nosaltres que hagi perdut el Sant Martí, per un costat ens perjudica que hagi guanyat el Sant Boi i per altre banda el Sant Martí, que és el nostre pròxim rival, voldrà que paguem els plats trencats. La propera setmana una altre final, contra un magnífic rival.

Salut i escacs,

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats per triomf. La constància acaba tenint premi...

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Joan i enhorabona per la victòria a Malgrat. Ara ens tindrem que jugar les "habichuelas" amb el Sant Martí, missió força difícil. Aquesta setmana no em podràs desitjar sort en canvi jo a tu si (a menys que juguis amb el A).

Unknown ha dit...

Jugar en el A està complicat. Només dos cops en cinc anys... he de millorar més. Guanyi qui guanyi, serà un matx molt interessant entre dos equips modestos pero molt dignes.

Jordi Sabater ha dit...

Sort per a tothom i una abraçada Roger.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Jordi, et desitjo el millor.