diumenge, 31 de gener del 2010

Segona ronda


Segona ronda i segona derrota. Hem començat l'encontre bastant bé, jo he guanyat a un fort jugador com és l'Antoni Marquès que avui no ha tingut el seu millor dia, i el Pedro Martínez a fet taules amb el fort Mestre FIDE Filemón Cruz. Amb 1,5 a 0,5 l'encontre no pintava malament, tant sols una partida estava clarament inferior, les altres amb moltes complicacions. El Pedro i jo hem anat a fer un vermut al bar del local del Tres Peons i al tornar, mitja hora després, la cosa havia canviat radicalment. Estavem perdent 5 a 3 i de les partides en joc, una estava totalment perduda. El Tres Peons té un molt bon equip, segur que acabarà a la part alta de la competició.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.
L'equip B ha guanyat 8 a 2, bona victòria que de segur donarà ànims després de la derrota de la setmana passada.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.
L'equip C ha guanyat per 7,5 a 0,5 al Vila Olímpica. Forta entrada del nostre C en la competició, ja que la setmana passada no van jugar al tocar-los una vacant.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.
L'equip D tampoc va jugar la setmana anterior per la mateixa circunstància que l'equip C. També ha començat la competició molt bé, impossant-se a la Lira D per 6 a 2.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Per últim, el nostre equip E ha perdut amb el Barcelona Vulcà B per 1 a 3.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Jornada amb tres victòries i dues derrotes. El primer equip tenim que començar a puntuar si no volem dir adeu a la categoria prematurament.

Salut i escacs,

5 comentaris:

Los "MON" ha dit...

Será un año durillo para todos Roger, ya has visto como nosotros en una semana podiamos haber pasado de la gloria al infierno; peor al menos ya hemos inagurado el marcador. No hay enemigo pequeño. Y muchos matches acabaran ajustaditos.

Roger Salvo ha dit...

Felicitacions per la victòria, però vau patir més del compte. Quina enveja que em doneu pel que expliques al teu bloc sobre el dinar, si no et sap greu dóna’m l’adreça del restaurant que nosaltres també tenim que anar a Mataró.

Referent a la competició la cosa encara s’ha posat més complicada amb les dues victòries del Comtal. El proper diumenge juguem amb ells i per a nosaltres és una autèntica final.

Que tingueu sort amb el Tres Peons.

Ricard ha dit...

Hola¡

L'adreça del restaurant és:

Restaurant "La Vinya" Carretera d'Alella a Granollers km. 5,200 s/n. 93 5551362 www.masialavinya.com

Barat no és però tampoc us arruinareu. El menjar estava bé, i la vista també, però almenys a nosaltres ens van servir amb molta lentitut.

Ll.

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Ricard per la teva informació, també prenc nota de què són “lentorros”, desgraciadament això és molt habitual en diumenge a quasi tots els restaurants.
Per cert, aquest any tornes a jugar a l’equip A, et desitjo molta sort.

Ricard ha dit...

Hola¡

Gràcies Roger. Jo també et desitjo sort a tú i a tot l'equip del Congrès en general.

Fins aviat.

Ll.