dissabte, 2 de gener del 2010

Elo català o La Iliada


Ja estem a l'any 2010 i la Federació Catalana d'Escacs s'afanyat en publicar al seu web la nova llista de l'Elo català. El probleme és, que quan accedeixes et trobes que allò és com la Iliada d'Homer, està ple de troians. Utilitzant el navegador Mozilla, surt un senyal de perill clarament dissuasori i amb l'explorer si que he pogut accedir però el meu antivirus té que treballar de valent a cada consulta.

Estic convençut que la Federació resoldrà aquests problemes el més aviat possible, però mentrestant us passo un llistat dels jugadors del Club d'Escacs Congrés.

Si voleu fer-lo més gran cliqueu sobre la imatge.

Sóc conscient que en aquest llistat falta gent, com per exemple la Teresa Canela, tots els anys passa. Normalment ho van arreglant.

Tot seguit passo a fer una petita valoració dels resultats dels que hem jugat a la tardor:

Els quatre jugadors del primer equip hem perdut Elo, però la davallada del Carlos Alonso ha estat important. Vaig parlar amb ell a finals de desembre i no estava gaire desanimat, de ben segur que recuperarà aquest punts ben aviat.

Com actuacions positives cal resaltar les següents:

  • El Jordi Climent altre cop ha estat fenomenal i ha guanyat 72 punts. Si segueix amb aquesta progressió aviat el veurem al primer equip.
  • El Francisco Javier Romero ha guanyat 56 punts. Aquests jove jugardor "pinta" molt bé.
  • El Joan Codina ha guanyat 46 punts. El Joan ha jugat dos torneigs amb resultats molt meritoris i això el permet consolidar-se al segon equip.
  • El Jordi Rodríguez a guanyat 43 punts, aguantant molt bé en un fort torneig.
  • El Xavier Povill a guanyat 24 punts, una felicitació també pel nostre "benjamí"
Mencionar també a Josep Maria Jordan, Jaume Viñals, Andreu Herrerias, Marco Antonio González i Rafael Ylla, per les seves bones actuacions.

Bé, espero que el web de la Federació superi els seus problemes rapidament, ja que el Campionat per equips està a la "cantonada" i aquest web és imprescindible pel seu bon funcionament.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Sort al per equips, teniu un equip força compacte.

Roger Salvo ha dit...

Gràcies Joan, aquesta categoria és molt forta i una mica de sort ens aniria molt bé.