dissabte, 3 de juny del 2017

XIV Torneig de Ràpides Sant Martí 2017


Aquest matí, dia 3 de juny, s’ha jugat el XIV Torneig de Ràpides Sant Martí 2017. El torneig ja és un “clàssic”, no en va porta 14 edicions.

El Club d’Escacs Sant Martí organitza anualment un seguit d'importants tornejos amb abundants premis i ho complementa amb tornejos sense premis en metàl·lic per a socis, amics i jugadors en general, com és el cas d'aquest torneig.

Bé, podem dir que aquests és un torneig modest, però que permet passar una bona estona.

La classificació final ha estat aquesta:


Primer ha estat el MF Cesar Lasanta de l’Ateneu Colon, segon ha quedat el també MF Òscar Ruiz del Sant Martí i tercer el Manel Riera del Sant Martí.

Si voleu consultar la classificació i els resultats al Chess-results ho trobareu en aquests enllaç.

Us passo unes fotos gentilesa del Javi Rios:







Per acabar, comentar el bon resultat del Manel Riera, fet que demostra que està recuperant el seu millor nivell (tendència que ja es va manifestar al per equips) després d'una mala ratxa. Manel, això és una alegria pels que ens considerem els teus amics.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Com dius molt bé després de 14 edicions aquest torneig es un clasic.A més hem vist un fotograf "excelent" i el Beto Moreno tot un especialista en partides llampec fent de "directiu"Nosaltres per la nostra part també varem fer un "llampec" amistós de 10 jugadors divendres nit on vaig guanyar amb 8,5 de 9.La novetat es que vaig guanyar devant d'especialistes con Juanjo Montes i Mario Povoa.Quant em van preguntar com ho havia fet vaig dir la veritat.Em vaig preparar per jugar la posible partida del dissabte al Foment.Em va anar molt bé ja que el meu rival assabentat que havia guanyat el torneig no es va presentar!!!
Perdó per aquesta petita frivolitat!!!Fins la setmana que vé amic!!!!Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Sóc testimoni que el teu rival a l'Obert del Foment no es va presentar, vaig anar per tornar-te el llapis de memòria que em vas deixar i quan vaig arribar ja no hi eres, bé, el nostre amic Murphy una altra vegada.

Enhorabona pel gran torneig que vas fer a les vostres ràpides, 8,5 de 9 està molt bé, o potser et van donar “peixet” per iaio? Bé, no crec, ja sabem que aquest personal no respecta les canes.

Salutacions, campió,