diumenge, 1 de gener del 2017

2017


2017, per fi!! Per què, no ens enganyem, l’any 2016, en general no ha estat per a "tirar coets". A nivell internacional, la situació que ha generat el 2016 dona por. A nivell estatal, la situació comença a perfilar-se com, donaré la definició en castellà: “más de lo mismo”, això si, amb vaselina marca “queremos dialogar”, no sé a vosaltres, però a mi, la vaselina sempre m'ha donat por. A nivell de casa nostra, la situació, des del meu parer, es de “zugzwang”, la posició és complicada, tenim que jugar, i totes les possibles jugades que es poden preveure tenen els seus inconvenients, això també em dona por. Després d’aquestes paraules, pensareu que sóc una persona poruga, en general no ho sóc, però amb aquestes perspectives de futur, doncs sembla que sí.

Foto: Pedripol


Foto: J.R.Mora


Però, aquest blog és un blog de temàtica sobre els escacs, i tenint en compte que els escaquistes tenim fama de persones intel·ligents (!?) però que estem tancats al nostre món, doncs si, el futur del món dels escacs el podem entreveure, en aquest 2017, com molt més positiu.







Aquí, a casa nostra, tenim en portes la Copa Catalana i el Campionat de Catalunya per equips. A tots els equips participants, siguin grans o petits, us desitjo el millor.

Salut i escacs,