diumenge, 31 de gener del 2016

31 de gener de 2016. Segona ronda



Segona ronda, i al Club d'Escacs Sant Martí ens ha tocat visitar la vila de Sitges. Qui no coneix Sitges? Sitges, com a gran referen turístic, és sinònim de sol i platja, però també és sinònim de cultura.  Els moviments culturals del segle passat han deixat en herència un magnífic llegat arquitectònic, pictòric, etc. que constitueix un dels objectius dels visitants.

A la vegada, el litoral sitgetà ofereix uns quants quilòmetres de platges i cales que són la delícia de molts visitants els mesos d'estiu. Des de la platja de Les Botigues o Garraf fins a la Cala de l'Home mort, de nord a sud, se'ns obre un ampli ventall de platges amb les més diverses localitzacions i vistes panoràmiques.

Però nosaltres no hem anat a Sitges a gaudir de les seves meravelles, hem anat a jugar als escacs.

Hotel Sunway, local de joc del Sitges. Foto Hotel Sunway

Hem jugat i hem perdut en concret per 6'5 a 3'5, res a dir, han estat superiors a nosaltres i així ho reflexa el resultat.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx en aquest enllaç.

Els resultats d'aquest grup els trobareu en aquest enllaç.






He comentat al començament de l'article que hem anat a Sitges a jugar als escacs i no ha gaudir de la ciutat, i és veritat, però no del tot, ja que un cop finalitzat el matx hem visitat una masia a la perifèria on ens han tractat força bé.



Salut i escacs,

1 comentari:

Fred ha dit...

Hola Roger:Heu tingut un mal començament degut a la duresa del calendari inicial i a les tradicionals baixes per motius laborals pero tranquils la forma s'adquireix jugant i estic segur que no baixareu dels cinc punts i mig al acabar el campionat com a minim!! .Per l'aficiò demana per aclamació el nom de la masia sitgetana!!!! Fins la setmana que vé company!!!!!!!! Fred