diumenge, 22 de novembre del 2015

Calendaris dels clubs de categories catalanes


Ahir, 21 de novembre, es va celebrar l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs. Poca informació tinc, és aviat i tindrem que esperar a la bona crònica que habitualment fa el Ricard Llerins al web «Noticias Diarias» o esperar a l'acta que al seu moment publica la Federació Catalana.

En aquesta assemblea, entre moltes altres coses, es va tractar la numeració dels clubs de les divisions anomenades catalanes en el proper Campionat de Catalunya per equips, és a dir, Divisió d'Honor, Primera Divisió (dos grups) i Segona Divisió (quatre grups); aquestes categories engloben equips de tot el territori català.

Les altres categories, les que estan per sota d'aquestes, són d'àmbit provincial amb algunes poques excepcions. Els clubs enquadrats en aquestes categories no sabran en quins grups estaran fins les dates finals del mes de desembre.

El que si sabem són les dates en que és jugarà el Campionat de Catalunya per equips.

Divisió d'Honor: del 23 de gener fins el 16 d'abril.

Les altres categories: del 24 de gener fins el 3 d'abril.

Com a novetat tenim que aquest any el campionat tindrà una interrupció a la Setmana Santa.

La numeració dels equips de categoria catalana és aquesta:



Us passo també la taula d'emparellaments:




El calendari del meu equip, el Club d'Escacs Sant Martí, és aquest:


Un començament complicat amb enfrontaments les dues primeres rondes amb equips que la temporada passada van jugar la Divisió d'Honor; la tercera ronda amb el Vilafranca, equip complicat que ens va guanyar l'any passat. Poques bromes, que començar amb tres "roscos" ens podria complicar la resta de competició.

Bé, no siguem negatius, que tampoc nosaltres som un equip "de pa sucat amb oli", i parlant de això, de menjar, tenim tres sortides molt atractives, a Sitges, a Vilanova i la Geltrú i a Olot, terres de bon manducar.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Alguna cosa s'ha mogut en la Assemblea.Tot i que tots esperem la impagable cronica d'en Ricard en Toni Ayza va penjar al facebook un resum breu dels acords adoptats.La Patty Llaneza va fer diversos tuits i desde la taula ens van dir que el sorteig de les divisions catalanes es penjaria a la tarda.Perla meva part en precs i preguntes vaig demanar que al confeccionar les actes electroniques la relacio dels equips estes confeccionat per ordre de llista com pasava en el pasat,Vaig demanar que es reconsideres ampliar la Festa Catalana en una primera fase"provincial" com ja pasa en la Festa Lleidatana,i vaig demanar que es comences a pensar en el Centenari dels escacs catalans(d'aqui deu anys).En el tema del Centenari no vull fer cap proposta encara pero si demanar una"tormenta de ideas" a tots els foros Cooltura,Xarxa de mat,Forum escacs Catalans,Escacs catalans 2.0 i tots els blogs com el teu per començar a debatre com fer un Centenari inolvidable.Fins la setmana que vé company!!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Bona tarda Frederic,

He estat desconnectat del bloc i fins aquesta tarda no he vist la teva entrada. De totes maneres dir-te que ja han passat algunes coses de les que dius.

La més important, la crònica del Ricard Llerins, aquesta vegada l'han penjat al web «Ajedrez Noticias Diarias» molt ràpidament, ahir a la tarda ja hi era.

Amb la qual cosa ja podem tenir una idea aproximada del què es va tractar; però encara no queda clar el tema del Director Executiu, segons he pogut detectar pel que diu el Ricard, ens diuen el «que» però no ens diuen el «perquè». Tot són qüestions poc clares, sembla que hagi una desconfiança envers les persones que treballen a la federació. En fi, és una pena que no parlin una mica més clar.

Bé, campió, el Sant Martí i el Congrés estan al mateix grup, no em fa res de gràcia. Tan sols desitjo que quan ens enfrontem, que és a la vuitena ronda, tots dos equips estiguem salvats.

Salutacions,