diumenge, 1 de febrer del 2015

Segona ronda



Segona ronda i aquesta vegada hem jugat a casa amb el Gran Penya de Vilanova i la Geltrú; ciutat portuària, capital de la Comarca del Garraf.

Si la setmana passada avisava de què teníem que anar amb compte amb aquest equip, avui s'han complert aquells temors i al final la feina ha estat nostra per poder empatar.

Es pot classificar de sorpresa aquest resultat? Si mirem els Elos dels dos equips, doncs si, ja que els nostres Elos a tots els taulers eren molt superiors, però afortunadament els escacs són més que l'Elo i avui nosaltres ho hem hagut de patir.

Podem dir que aquest resultat ha estat una patinada per a nosaltres? Doncs si, si la nostra pretensió és fer una campanya similar a la de l'any passat; però cada campionat és diferent i no sempre es pot mantenir el mateix estat de forma. Ara tan sols podem fer dues coses, primer felicitar al Gran Penya per la seva combativitat, i segon, pensar amb el nostre proper contrincant, tenint molt clar que el nostre nivell de joc té una clara capacitat de millora.

Podeu consultar l'acta d'aquest matx al següent enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:


Segona ronda i novament han hagut algunes sorpreses, el que demostra que el grup està més igualat del què es podia pensar. El Catalonia i el Jake han empatat, és pot dir que és un resultat no esperat i l'empat de La Colmena i l'Andorra també ha estat un resultat no previst, però s'ha de dir que avui l'Andorra no ha presentat el seu millor equip precisament.

Com sempre us passo unes fotos del matx:










Hem compartit local amb l'equip B i amb l'equip F. Us passos unes quantes fotos dels companys d'aquests equips:

Sant Martí B 6 - Escola d'Escacs de Barcelona 4







Sant Martí F 2 - Torrenegra 4






Després de dues rondes, comença ha estar clar que alguns no estem en la nostra millor forma; bé, es qüestió de recuperar-la ràpidament si no volem que aquest any el nostre objectiu sigui la permanència.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Avui arribo puntual a la nostra"cita setmanal" La veritat es que m'habies comentat un posible parentesi en el teu blog pero afortunadament per la multitud dels teus lectors no ha estat aixi.Jo penso que no es poden fer numeros a priori i cal anar com diu aquell"partido a partido" No hi ha dubte que el per equips es un campionat diferent i que avui en dia amb la informació que hi ha "el mas tonto hace relojes y funcionan muy bien!!!" La mentalitat sempre ha d'esser pas a pas primer la permanencia que sempre es un exit una vegada consolidada llavors si cal pensar en les promocions o perque no en l'ascens directe.Aquest es el millor plan per motivar-se i no caure en l'autocomplaença.Salut i escacs company!!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Doncs si, en aquesta ocasió la teva puntualitat ha estat britànica. No comptàvem amb aquest empat, però la patinada no és tant gran tenint en compte que els altres candidats també han punxat. Aquest grup, per sobre dels Elos, està sent del més igualat; tindrem que començar a despertar si no volem tenir més “sustos”.

No ha estat una bona notícia la derrota del Congrés, vosaltres també us tindreu que fer un plantejament si no voleu patir.

En fi, Frederic, no voldria dramatitzar, això acaba de començar i encara hi ha temps per a moltes coses positives.

Salutacions,