diumenge, 22 de febrer del 2015

Cinquena ronda



Cinquena ronda, avui ens hem desplaçat a Tàrrega, segon dels tres desplaçaments que tenim, en dues setmanes tenim que jugar a Andorra. 

Tàrrega, capital de la comarca de l'Urgell, està situada a la plana de Lleida a uns 100 quilòmetres de Barcelona. La ciutat té censats 16.493 habitants i és un centre comercial i de serveis destacat de l'àrea oriental de les Terres de Ponent. 

Hem sortit de Barcelona poc després de les vuit i hem arribat al local de joc amb suficient temps per poder prendre un cafè.

El matx no ha tingut gaire història, hem guanyat per la mínima, però el matx mai a perillat, ens hem posat 5'5 a 1'5 i hem perdut les tres partides que quedaven, alguna d'aquestes segurament devia haver tingut un resultat millor.

Aquesta victòria era imprescindible i s'ha aconseguit, això és l'important, però deixa un mal sabor de boca seguir amb la malastrugança de les últimes setmanes de perdre partides que normalment es solen guanyar. 

Podeu consultar l'acta d'aquest matx al següent enllaç.

La jornada en aquest grup s'ha completat amb els següents resultats:    


Com sempre us passo unes fotos del matx:







També us passo unes fotos de desprès del matx:






En fi, un resultat justet, però imprescindible i força important per a no caure al pou dels candidats al descens

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger: Una excelent victoria que permet consolidar una miqueta més el primer objectiu que ha d'esser la permanéncia dsprés ja caldrà plantejar altres objectius.Per internet m'has encomanat la grip .El divendres els nois em van montar la sala i tenia tan malestar que no vaig veure que guanyava un peò a la jugada dos!! i a sobre al no tancar el local em vaig deixar les claus dins i no em vaig enterar.Dissabte a les vuit em vaig enterar que havia perdut el Barça.Sort que com de costum el local ja el van obrir a dos quarts de nou com sempre Un comentari final sobre el"sospitòs" empat de la setmana pasada.El matx es va
jugar i les primeres quatre partides es van produir taules a tots els jugadors els hi va entrar el"canguelo" i clar es va anant produint el resultat llògic.Pensa que estem en l'anomenat grup de la Mort" Si,anem primers amb 3 punts junt amb tres mes però el cuer està amb un punt i mig i la veritat ara i avui la Segona Divisió es el nostre sostre i cal esgarrapar el punt i mig necesari per mantenir la categoria.Ja tenim un altre anecdota per la nostra relació:El caso del contagio pr Internet" Salut company!!! Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

No sé si la victòria ha estat excel•lent, però si molt important. Quan les coses comencen a no sortir, sovint, s’entra en una espiral molt perillosa que ha vegades pot portar al desastre. Aquesta victòria ha trencat aquesta ratxa negativa.

Enhorabona al Congrés, A i B, pels bons resultats d’aquesta jornada en uns grups molt complicats.

Bé, campió, pots donar-me la culpa del que vulguis, però d’encomanar-te la grip per Internet és passar-se quatre pobles. Sempre has anat sobrat d’imaginació tu.

Salutacions,