dissabte, 3 de gener del 2015

Reportatge fotogràfic d'un passat recent


A l'article anterior saludava l'any 2015 i deia que el 2014 era passat, però, òbviament, un passat recent, molt recent.

El Club d'Escacs Sant Martí, durant l'any 2014 va organitzar una gran quantitat de tornejos, internacionals, locals i socials (clàssics, actius i ràpids); també és va jugar, com és natural, el Campionat de Catalunya per equips.

De tots aquests tornejos i campionats és van fer centenars de fotografies, no exagero, no les he comptat però us puc assegurar que són moltíssimes.

D'aquestes fotos he seleccionat unes poques, les 50 que m'han agradat més; bé perquè m'han semblat divertides, bé perquè m'han semblat interessants. Són aquestes:



















































No he seguit cap ordre en especial, tan sols en alguns casos he agrupat algunes fotos perquè s'entengués el context, també dir que a les fotos del per equips he primat la vessant gastronòmica ja que eren les fotos més divertides i també he posat la foto conjunta que vam fer amb els companys del Catalunya al matx final.

En fi, ha costat seleccionar aquestes 50 fotos, espero que us hagin agradat.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger:Excelent article fotogràfic per començar l'any.Si segueixes asi en José Manuel Torres pot començar a tremolar(sana competencia, clar!!!!)Que tingeu molta sort en el per equips(uy perdó Lliga Catalana)excepte en un matx (Congrés B clar!) Una abraçada i bon any a tots els lectors anonims que no s'animen a escriure't i naturalment a tu i a la teva famil-lia Fred

Roger Salvo ha dit...

Hola Frederic,

Gràcies pel teu comentari, me'n alegro que t'agradi. En José Manuel Torres és un professional de la fotografia i jo estic a anys llum d'ell en aquest tema.

No totes les fotos són meves, en realitat a on més fotos es van fer va ser al torneig internacional del juliol, les fotos són del Club d'Escacs Sant Martí, però les va fer el Pau Pascual, molt bon fotògraf també.

La veritat és que el Congrés B ho té complicat a Preferent, però segur que no baixa, ja que amb un president com tu, l'equip B, quan «ocell Fènix» sempre reneix de les seves cendres.

Ets un artista campió,