diumenge, 4 de maig del 2014

Campionat de Catalunya per equips. Play-Off (1)


El 23 de març va acabar la fase regular del Campionat de Catalunya per equips per a la majoria d’equips, poques setmanes després va acabar la Divisió d’Honor, i sis setmanes després, el que vol dir un mes i mig, hem començat ha jugar el “Play-Off” d’ascens de Primera Divisió a Divisió d’Honor.

Aquest honor (valgui la redundància) el tenen els dos segons dels dos grups de Primera Divisió, i aquest any hem estat el Catalunya Escacs Club i el Club d’Escacs Sant Martí.

Aquest “Play-Off” és juga a doble volta, és a dir, avui hem jugat a casa nostra, la del Sant Martí i el proper diumenge jugarem a la seu del Catalunya.

La veritat és que no sé si fa gaire falta aquest segon matx, ja que el Catalunya ens ha guanyat per un contundent 7 a 3. Però bé, si es té que jugar, doncs jugarem i intentarem donar una millor imatge de la que hem donat avui.

Doncs si, avui no hem estat gaire entonats i aquests accidents que passen de tant en tant, es a dir, deixar-se alguna peça, avui ens ha passat en algunes partides.

Sense desmerèixer la victòria del Catalunya, que per cert té un equip força competitiu, la veritat crec que per la nostra part ho podem fer bastant millor.

Podeu consultar els resultats d’aquest matx en aquest enllaç

Comentar que avui, tal com va passar en el matx amb el Mollet, ens ha fet de delegat l’Alfonso Jerez, ben assessorat per la Patricia Llaneza. Tot un luxe, llàstima que la nostra actuació no així estat a l’alçada dels nostres delegats.


Tal i com vam fer en el matx amb el Mollet, en una sala annexa hem preparat un esmorzar obert als dos equips i públic en general. Això d’alimentar als contrincants queda molt bé, però sembla que dona molt mals resultats (això últim és broma, la veritat és que  la iniciativa em sembla força positiva i dona idea del tarannà de la gent del Sant Martí).


Com sempre us passo unes fotos del matx:









Com he comentat abans, el proper diumenge tenim la segona part d’aquest matx amb el Catalunya. El matx està fortament difícil, però la nostra obligació és anar i competir, i com a mínim, demostrar que som millor equip del què hem demostrat avui.

Salut i escacs,  

2 comentaris:

Fred ha dit...

Hola Roger;Efectivament heu tingut un dia molt dolent, Es d'aquells dies que les partides inferiors es perden i les superiors acaben en taules.De cara al segon matx i tant que cal competir amb rabia i a la vegada amb moilta sang freda La remontada es posible si sabeu combinar aquests elements.Fred
Nota: M'ha agradat el comentari anterior sobre la FIDE. Vull fer un comentari pero no le fet sense llegir-me les opinions sobre els candidats. Quan el faci diguem on prefereixes que el publiqui? On correspon o a l'ultim article ?

Roger Salvo ha dit...

Bon dia Frederic,

Veig que has matinat, ja sembles el Guardiola. Gràcies pels teus ànims, però el tema està molt complicat; hem de competir el millor que puguem, això si, ara no tenim cap mena de pressió.

Respecte a la teva nota, pots escriure on vulguis, com és habitual en tu. Però crec que el més correcte seria que ho fessis a on correspon.

Tinc que agrair-te que et passessis ahir pel nostre matx, em va agradar veure't i els ànims que em vas donar.

Salutacions campió,