dissabte, 22 de desembre del 2012

6a Prova Ràpides del Congrés. Resultats i classificació



Sisena i última  prova del Primer Circuit de Ràpides del Club d'Escacs Congrés. Aquesta vegada la participació ha estat impressionant;  si a les anteriors proves la participació havia estat de 24, 36, 24, 26 i 25 jugadors, en aquesta ocasió hem batut tots els nostres rècords i la participació ha estat de 42 participants. El local se'ns ha quedat "justet", "justet".

A més hem comptat per primera vegada al circuit amb els MF Oscar Ruiz i Josuè Expósito i jugadors de gran qualitat com: Guillem Subirachs, Javier Bielsa, Juan David López, Marc López... que conjuntament amb els que es jugaven el podi o una bona posició a la classificació final general ha fet que aquesta sisena prova hagi estat d'una gran competitivitat.

El podi ha estat format pels següents jugadors:

1.    Oscar Ruiz del Sant Martí, 7 punts.
2.    Josuè Expósito de La Passió, 7 punts.
3.    Xavier Sagues del Congrés, 6,5 punts.




 Podeu consultar la classificació i els resultats en aquest enllaç.

Us passo algunes fotos:






 La classificació final del Circuit, ha quedat de la següent manera:


 Un cop acabat el torneig i amb una mica de cava, hem fet el repartiment de premis. Cal dir que en aquest premis, a part dels trofeus programats a les bases de la competició, es a dir, el millors a cada tram: els tres millors a la general, el millor classificat del Congrés, el millor classificat veterà i el millor classificat sub 18, també s'ha entregat per sorpresa "la gran cullera de fusta" a l'últim de la classificació general i una cullera de fusta més petita a cada un dels últims a cada prova del circuit. I també hem volgut premiar amb un trofeu a la fidelitat a tots els jugadors que han participat en tots els tornejos del circuit.













Crec que podem estar orgullosos d'aquesta primera edició d'aquest el nostre Circuit de ràpides. L'objectiu que ens vàrem fixar quan vam programar aquesta prova, que era aconseguir que els amics del nostre club i també els amics d'altres clubs, ens trobéssim per passar una estona agradable jugant partides ràpides, s'ha aconseguit amb escreix, ja que han vingut molts dels nostres amics i també hem conegut a altres jugadors que podem dir que ja comptem amb ells com amics. 

Salut i escacs,