diumenge, 21 d’octubre del 2012

3a prova ràpides del Congrés. Resultats i classificació


Tercera prova del Circuit de ràpides del Club d'Escacs Congrés. Aquesta vegada esperàvem problemes d'inscripció, la temporada de tardor està plena de tornejos i ja no és tan fàcil que la gent tingui ganes de jugar unes partides ràpides el divendres al vespre.

Alguns dels fixes a les dues primeres rondes ja havien manifestat la seva impossibilitat de jugar, entre els quals em trobava jo, i podia donar-se el cas que fos una davallada de participants. Afortunadament no va ser així i la participació va ser com a la primera prova, 24 participants.

El podi ha estat format pels següents jugadors:

1)    Francisco Javier Ramón de La Colmena, 6,5 punts.
2)    Jaume Viñals del Congrés, 6,5 punts.
3)    Norberto Moreno del Sant Martí, 6 punts.





 Si voleu consultar la classificació final i els resultats, podeu accedir-hi des d'aquest enllaç.

En aquesta ocasió la "colònia" del Sant Martí ha estat més petita del que estàvem acostumats, ens havien acostumant molt malament, amb 5 participants a la primera prova i 8 participants a la segona, els 3 d'aquesta tercera prova ens ha sabut a poc. Hem d'agrair als amics del Club d'Escacs Sant Martí pel suport que ens han donat, sobretot en les primeres proves, que va ser quan teníem que fer "enlairar" aquest projecte. 

La classificació general del Circuit, ha quedat de la següent manera:

30 jugadors han puntuat fins el moment a la classificació general, no està malament. Aquesta classificació està encapçalada pel Francisco Javier Ramon, que ho ha aconseguit jugant dos tornejos, però de ben segur que el "Beto" Moreno i el Luis Rodenas, que el segueixen a poca distància, no s'ho posaran gaire fàcil en les tres proves que encara queden per jugar.  A la quarta/cinquena posició, com primers classificats del Congrés, es troben el Jaume Viñals i el José María Jordán, que han obert una important escletxa amb la resta de congressistes. També voldria destacar la 7a plaça que ocupa a la classificació general el Frederic Andreu, gràcies a la seva perseverança i bon joc. 

El proper torneig del Circuit el farem el 9 de novembre, us esperem.

En aquesta ocasió no hi ha fotos, les fotos que he posat són dels tres primers classificats però tretes d'altres tornejos. Els vaig demanar als companys del club que com jo no podia anar, que altra persona es fes càrrec de fer algunes fotos. Sembla que no ha pogut ser, que hi farem. Però aquestes coses no tindrien que passar.


Salut i escacs,   

2 comentaris:

Jordi Sabater ha dit...

Bona tarda maco!
Per un imprevist d'última hora no vaig poder anar, les meves disculpes, em sap greu. Però no faltaré a la propera. Allà hi serem, una abraçada!

Roger Salvo ha dit...

Moltes gràcies Jordi,

Per a nosaltres és un honor poder comptar amb tu.

Salutacions,