diumenge, 16 d’octubre del 2011

Campionat d'Espanya de Veterans 2011





Del 8 al 14 d'octubre s'ha desenvolupat, als salons de l'Hotel Pollentia al municipi d'Alcudia  a l'illa de Mallorca, els Campionats d'Espanya de Veterans 2011.

El torneig a comptat amb un Gran Mestre, un Mestre Internacional, dos Mestres FIDE, un Mestre Nacional i una amplia representació dels millors jugadors de les diferents Comunitats Autònomes, fins a 34 jugadors.

El guanyador ha estat el Gran Mestre Juan Manuel Bellón, seguit per Francisco López en segona posició i d'Emilio Pastor en tercera posició.




En quarta posició i en solitari amb 5 punts a quedat el meu company del Club Escacs Congrés, el Fermín Tejero, gran campionat del Fermí, demostrant la seva vàlua.




Els jugadors catalans han assolit les següents puntuacions:

Fermín Tejero (Congrés) 5 punts.
Guillem Buxade (UGA) 4,5 punts.
Jaume Anguera (Sant Andreu) 4 punts.
Fernando Sanz (Jake) 4 punts.
Josep Monedero (Aragonés) 3,5 punts.

Si voleu consultar la classificació final d'aquest torneig, cliqueu aquest enllaç.

Que el Fermí jugui bé o molt bé, no és cap sorpresa pels que el coneixem. Però perquè això passi, el Fermí té que estar en la seva forma habitual, tema que últimament i per qüestions que no venen al cas, a vegades no s'ha donat. És una alegria per a mi veure que torna a estar a un alt nivell, perquè a part dels escacs, això és un indicador de què el Fermín es troba bé.

Salut i escacs,