dilluns, 14 de febrer del 2011

Tercera ronda


Naufragi generalitzat el que s'ha produït aquest diumenge, l'equip A, el B i el C han perdut encontres fonamentals, en un matí poc afortunat. Tan sols l'equip D ha guanyat i ho ha fet contra un equip molt superior a ells.

Matx estrany el que s'ha desenvolupat a la seu del Peona i Peó, han hagut errors molt grans i nosaltres hem estat els que hem fet més. Derrota preucopant, però més preucopant és el joc que estem demostrant.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.









Inexplicable derrota de l'equip B, no tant per la derrota, sempre es pot perdre, però si per la contundència del resultat 7 a 3. Com atenuant s'ha de dir però, que ha hagut la inesperada incompareixença del Petar.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip C també ha rebut de valent. Contundent derrota per 5,5 a 2,5 amb el Peona i Peó C.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

L'equip D, sembla que vol portar la contrària els altres equips del club i aquesta vegada ha guanyat, s'ha imposat al Foment D per 4,5 a 3,5. Important que vulguint demostrar que estan disposats ha lluitar per la salvació, tot i ser l'equip més modest del seu grup.

Si voleu consultar els resultats d'aquest grup, cliqueu aquí.

Els tres primers equips hem perdut amb rivals directes, això fa que la situació comenci a ser perillosa. És fonamental que la pròxima setmana estiguem més inspirats.

Salut i escacs,

2 comentaris:

Los "MON" ha dit...

El otro día le decias que veías alicaido a Joan. En este art´´iculo tengo esa misma sensación contigo. Ánimo.

Roger Salvo ha dit...

No Pablo, no estoy alicaído, estoy “acojonado”. Hemos perdido dos encuentros con rivales directos y si no comenzamos a ponernos las “pilas” lo tenemos muy crudo. De todas maneras también decir que para nosotros bajar tampoco es un drama, tenemos asumido que somos un equipo ascensor. Pero lo que si es importante es el como, la imagen que estamos dando no es la adecuada, somos un equipo orgulloso y debemos en las rondas que quedan cambiar nuestras prestaciones para poder estar satisfechos con nosotros mismos.

Saludos,